Yvo Salden
Die Stimmungskanone aus Einighausen!!!

Ich bringe sie das letzte neues!

Actuele nieuwsberichten

Tijdens de Oude Ambachten op Zondag 3 augustus 2014 wordt er wederom een Internationaal HarmonikaTreffen georganiseerd. De binnenkoer van "Hoeve Lumens" wordt het gezellige decor voor een aangename Tirolernamiddag....

Drijvende krachten Yvo Salden uit Einighausen en Simon Cardinaels van de gelijknamige HarmonikaShop werden uitgenodigd om dit succesvolle treffen voor een 2de keer te organiseren.
Spelers van verschillende niveau’s brengen vanaf 12:00u live harmonikamuziek ten gehore. Er staat eveneens een optreden van enkele Harmonika groepen op het programma, onder andere de "HarmonikaFreunde Maasmechelen" en de "J.J.groep"


Tijdens dit HarmonikaTreffen zal er eveneens een prachtige Kärntnerland Harmonika-info stand worden geplaatst waar men de handgemaakte Steirische Harmonika’s kan bewonderen en/of uitproberen. Er is eveneens info te krijgen over het leren harmonika spelen in 3 tot 6 maanden zonder voorkennis van notenleer (www.harmonika.be)!

Tot slot van deze muzikale hoogdag is er een optreden van de Yvo Salden Band. Harmonikaliefhebbers en Optimisten mogen dit treffen dan ook zeker niet missen!!!


Graag tot ziens op zondag 3 augustus 2014 !!!

www.yvosalden.nl
www.harmonika.be


Reacties

In oktober staat de binnenstad van Sittard weer op zijn kop! Trek dirndl of lederhose aan en geniet in de Oktoberfeestpaviljoens van de vele spetterende live-optredens Ook dit jaar is Yvo Salden weer van de partij op wat inmiddels met recht het grootste najaarsfeest van het zuiden genoemd mag worden. Op zondag 13 oktober zal hij voor enkele duizenden bezoekers een fantastisch optreden verzorgen in het Brand-Weizen paviljoen. Kijk hier voor meer informatie.

Reacties

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2013 wordt het derde "Truck in the Koel" evenement georganiseerd aan de Waubacherweg 20 in Brunssum. Er zijn tijdens dit evenement live optredens van diverse artiesten. Een gezellig uitje voor iedereen die van oude grondverzetmachine's, vrachtwagens, tractors en kippers houdt! Een leuk familie evenement voor jong en oud. Ook Yvo Salden geeft acte de presènce, en zal een optreden in de tent verzorgen. 

 

 


Reacties

Op zondag 16 juni aanstaande zal alweer de 9e editie van het inmiddels befaamde Kärntnerland Harmonikafestival plaatsvinden. De vorige editie trok ruim 700 enthousiaste bezoekers, welke allemaal hebben genoten van de Steirische klanken. Ook dit jaar staat het programma weer garant voor muzikale topkwaliteit! De deuren van Feestsalons 't Daelhof te Opgrimbie-Maasmechelen openen vanaf 14:00u. Vanzelfsprekend is er gratis entree!

 

Reacties